Bedrift

Elsykkel senker terskelen for å komme seg ut å sykle og kan være en grei måte for økt mosjon blant ansatte. Enten i arbeidstiden mellom møter eller produksjonsanlegg, eller på fritiden til og fra butikken, og på tur i nabolaget. Alternativt, hvis dere driver med turisme er elsykkel en fantastisk måte for turister å komme ut på tur uten å bli sliten.

Scushi hjelper deg å finne løsningen som passer for din bedrift.

Hvorfor elsykkel?

Elsykkel gjør det mulig å ta seg fram i norske byer med alle sine bakker på en miljøvennlig og artig måte. Du kan la bilen stå hjemme og faktisk komme like fort frem i morgen- og ettermiddagstrafikken. Med elsykkelen kommer du deg raskt forbi alle køer! Å bruke elsykkel gir deg ekstra mosjon og bedre helse. En ekstra bonus er at du ikke blir svett som ved vanlig sykling. Elmotoren hjelper deg å trå og elsykkelen er underlagt de samme trafikkreglene som for ordinære sykler.

I Nederland er det også vist at de som bruker elsykkel bruker den mer enn de som har en vanlig sykkel. Elsykkel blir brukt!

Kjøp av elsykkel

Vi tilbyr salg av elsykkel direkte til bedriften eller til bedriftens ansatte. For å få prøvd elsykkel er et alternativ å arrangere en elsykkelpool; 5-10 elsykler som ansatte kan booke for bruk i jobben eller privat, fra en time til et par dager. For priser se SCUSHI Bedriftsprisliste.

Service-avtale

Scushi tar seg av servicen av elsykkelen. Skulle det bli problemer, for eksempel en punktering ordner Scushi med reparasjon eller en lånesykkel innen 48h.  For priser se SCUSHI Bedriftsprisliste.

Våre kunder